Kiek kainuoja šventinė vestuvių vakarienė?

„Italai gyvena, ne tam kad valgytų, o kad skaniai valgytų.“ Daugelis užsieniečių vestuvėms renkasi Italiją būtent dėl jos ypatingos virtuvės. Atsileiskite diržus ir nusiteikite puotai! Jei prieš vestuves jaunieji ar jų tėveliai pergyvena, kad porcijos bus per mažos, tai šventės pabaigoje sako, neaišku, kaip viskas tilpo! Šventinis meniu dažniausiai būna sudarytas iš aperitivo stalo, kur visi gali šnekučiuotis ir užkąsti užsigerdami prosecco. Vakarienė prie stalo dažniausiai susideda iš 4 patiekalų: antipasto, dviejų pirmųjų, vieno antrojo, tada patiekiami vaisiai ir tortas. Kaina žmogui restorane prasideda nuo 80 eurų. Gražiose ir gerose vietose su vaizdu meniu kainos apie 100 – 180 eur. Aukščiausio lygio restoranuose ar prestižinėse vietose siekia nuo 250 eurų ir daugiau.

Ciao, aš Dovilė

Ciao, aš DovilėEsu vestuvių planuotoja, įsimylėjusi Italiją, ir noriu jums perduoti tai, ką ji turi geriausio.

susisiekime

@vestuvės italijoje 2017
Draudžiama Vestuvės Italijoje informaciją ir nuotraukas naudoti be sutikimo.